Welkom bij ICT Velocity

ICT Velocity helpt u met al uw IT-behoeften! Van professionele websites tot internet en WiFi oplossingen. Wij helpen KMOs en zelfstandigen met hun IT noden. Kijk gerust eens rond op onze website en aarzel niet om ons te contacteren voor meer informatie.

Enkele vorige projecten

Ontdek de nieuwe website van Deweerdt , gemaakt met door ICT Velocity

Dankzij de inzet van No Jokes voor het ontwerp en de inhoud van de website, en de technische expertise van ICT Velocity voor de ontwikkeling, implementatie en ontwerp, hebben we een succesvolle toevoeging kunnen maken aan de totale re-branding van Deweerdt - Vloer- en Tegelwerken. De combinatie van creativiteit en technische kennis heeft geleid tot een indrukwekkende website die de vernieuwde merkidentiteit van Deweerdt - Vloer- en Tegelwerken onderstreept.

Onze Diensten

Een greep uit onze professionele diensten

ICT Velocity biedt een uitgebreid scala aan IT-diensten, met een focus op draadloze netwerken en webontwikkeling. Onze expertise omvat ook ondersteuning voor IT-infrastructuur en beheerde IT-diensten.

Persoonlijke afwerking en ondersteuning.
Bij ICT Velocity staat persoonlijke afwerking en ondersteuning centraal. We passen onze diensten aan uw unieke behoeften aan, waardoor we op maat gemaakte oplossingen leveren die uw bedrijf naar nieuwe hoogten tillen. Jouw succes is onze prioriteit.
Proactief problemen vermijden.
Vermijd problemen met onze proactieve aanpak. Bij ICT Velocity geloven we in vooruitdenken om uitdagingen te voorkomen, omdat het voorkomen van problemen altijd beter is dan ze op te lossen.
Externe partners aanbevelen.
Externe partners zijn van cruciaal belang voor het succes van elk bedrijf. Bij ICT Velocity streven we naar het opbouwen van duurzame relaties die waarde toevoegen aan onze klanten. Dankzij zorgvuldig geselecteerde partners kunnen we een uitgebreider scala aan expertise en oplossingen bieden, waardoor we onze klanten helpen hun doelen te bereiken en te overtreffen.

Hello

Web diensten

Een goed gebouwde website helpt uw bedrijf om online te groeien. Wilt u meer informatie over hoe u uw website meer publiek kunt bereiken?

Lees Meer

WiFi en internet oplossingen

Heeft u een betrouwbaar (draadloos) netwerk nodig? En liefst zonder erzelf tijd aan te verliezen? Klik hier voor meer informatie.

Lees Meer

Beheerde IT Diensten

Hulp nodig bij iets anders? Neem gerust contact op om uw project te bespreken.

Lees Meer

Al onze diensten

Lees Meer

Contact informatie

Heeft u vragen, wilt u graag samen een project bespreken of heeft u graag meer informatie over onze diensten? Contacteer ons via dit formulier.

Address
Regio Leuven
3053 Haasrode

Deze bedrijven gingen jou al voor.

Wil jij ook graag samenwerken? Klik hieronder om onze diensten te ontdekken. Al overtuigd over wat jij nodig hebt? Contacteer ons met jou voorstel.

versnamur.svg logoschoonheidssalon-manos.svg logologo_deweerdt.svg logolaser3000ontheroad.svg logolabora.png logoatelierlong.png logologo-rumba.png logologo-popclub.svg logo